Imprumut rapid pentru vacanta si sarbatori !

60 de minute! Trimite formularul intre 09:00 si 19:00, de luni pana vineri, si vei fi sunat in maxim 1 ora:

Provident Romania - 

Premium

Rapiditate, seriozitate, conditii simple, prin noul Provident

 

Creditul fara buletin

Creditul fara buletin - un vis?

Se pot obtine imprumuturi chiar si fara buletin, creditul fara buletin este posibil, oare?

Si daca da, in caz ca asta ceva este posibil, unde se poate? Bancile dau credit fara buletin? Sa poate doar institutiile financiare nebancare? Aceasta este cu adevarat o intrebare interesanta: creditul fara buletin exista?

Dar va garantez, pe cat de interesanta ar fi intrebarea, pe atat de tare va fi raspunsul:


Raspunsul este: DA. Exista. Se pot primi imprumuturi fara buletin.

Perfect. Acum, ca am raspuns la intrebare, sa vedem si cum ar fi asa ceva posibil.

Varianta 1: cetatenii straini, care nu au buletin. Se legitimeaza cu alte acte, insa acestia nu pot accesa credite in Romania. Cel putin nu in anul 2013. Deci nu despre ei este vorba in povestea cu creditele fara buletin.

Varianta 2: v-ati pierdut buletinul, si va trebuie rapid un credit. Va puteti legitima cu ermisul de conducere, sau cu legitimatia de biblioteca.. si poate credeti ca va da cineva vreun credit, vreun imprumut? Nici asta nu e. Gresit. In Romania, sau cel putin in cea a anului 2013, nici sa platiti o factura la banca, fara buletin nu se poate ! Deci nici asta nu pare sa fie solutia la problema cu creditul fara buletin.

Varianta 3: Aveti un card de credit ! Minunat, cu cardul se pot face cumparaturi. Si cand platiti cu sume din credit, adica nu mai aveati bani pe card, inseamna ca banca (sau IFN-ul) va imprumuta bani, nu? Sau daca mergeti la bancomat, aceeasi poveste. DECI ASTA E ! Creditul fara buletin exista !

Dar atentie: reglementarile spun ca folosirea unui card, bancar sau nebancar, de credit sau doar de debit, trebuie sa fie facuta de persoane care au buletinul la indemana, comerciantul are dreptul sa va ceara sa dovediti ca este cardul dumneavoastra. De fapt legea in Romania este ca nici pana la colt nu aveti voie sa mergeti fara buletin.

Inca o data atentie: daca mergeti sa faceti cumparaturi mai serioase, gen cumparaturi in rate cu cardul (Credit Europe Bank, Cetelem, BRD Finance etc), la care pentru imprumut se completeaza hartii, facturi, atunci clar trebuie sa aveti si buletinul.

Oricum, o data ce am rezolvat misterul creditului fara buletin, inseamna ca ne putem concentra pe problema ce apare astfel: cum faceti rost de un card de credit?

Simplu: cititi articulul despre Imprumut rapid fara acte ! Dupa ce invatati cum se face, daca va este de ajutor, atunci inseamna ca noi ne-am facut treaba.

Daca nu, poate incercati sa cititi si despre cum se pot obtine creditele nebancare pe card - articol complet.

Credit urgent pe termen scurt la domiciliu

Ai nevoie urgenta, rapid, de un imprumut destul de mic, dar sa primesti banii cel tarziu pana a doua zi? Ferratum te poate ajuta! Conditii minime:

  • - Sa ai cel putin 24 de ani IMPLINITI;
  • - Sa dai CORECT numarul de telefon (Orange, Vodafone, Telekom. Nu se accepta numere Digi);
  • - Numarul de telefon si adresa de email sa fie ALE TALE, personal;
  • - Sa fii sigur ca ai venituri pe care le poti dovedi (nu se cere adeverinta de salariu, dar asta nu inseamna ca poti sa declar ca ai castig de 10 lei pe luna, si sa te astepti sa primesti imprumutul);
  • - Sa fii sigur ca ai nevoie de acest credit, ca daca ti se aproba, il si iei, si ca iti poti permite sa il rambursezi (foloseste simulatorul de rate din aplicatia Ferratum - din pagia de mai jos).

ATENTIE ! Nu completa decat o singura data cererea de imprumut ! Daca vei completa cerera de mai multe ori iti scazi foarte mult sansele de a primi imprumutul.

Calculeaza rata sau aplica direct online de aici:

ferratum.ro

Cautare alte credite

Se încarcă...