Creditul pana la salariu TM Viva Credit

Creditele pentru perioade foarte scurte

Mai sunt trei saptamani pana la salariu, ai primit o amenda. Daca o achiti in 48 de ore, platesti jumatate din minim. Daca nu.. platesti la salariu, dar mult mai mult. Chiar daca un credit nebancar atat de urgent este si el costisitor, tot merita, calculand cat se economiseste de fapt.

Este doar un exemplu de situatie cand apar situatii neprevazute in care ai nevoie de anumite sume de bani foarte repede, dar pentru perioade foarte scurte.


Inventatorul expresiei si serviciului "Credit pana la salariu" este Viva Credit (expresia este chiar Marca Inregistrata de catre Viva Credit).

Creditele pana la salariu sunt in fapt credite rapide, nebancare, oferite online, pentru perioade foarte scurte, de maxim 35 de zile.

Asa cum si cei de la Viva Credit recomanda, acest credit este recomandat doar pentru unele nevoi urgente, extraordinare.

Creditul pana la salariu este 100% Online. Aplici pe Internet.

Creditul pana la salariu de la Viva Credit are Dobanda fixa si zero comisioane.

Primesti banii in aceeasi zi (daca cererea de credit este primita si aprobata intr-o zi lucratoare, inainte de ora 12:00; cererile primite dupa ora 12:00, precum si cele venite in zile nelucratoare, vor fi procesate in dimineata urmatoarei zile lucrătoare).

Produse asemanatoare ofera si Forza Rossa Financial Services, Simplu Credit sau Provident.

Mai multe detalii: http://www.imprumut-urgent.ro/credit-urgent.html