Ofertele Provident

Credite rapide online de la Provident

Provident Financial Romania este o institutie financiara nebancara (IFN, pe scurt) inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei si specializata in acordarea de credite rapide, sume mici pe termen scurt, in conditii permisive.

Provident este cea mai importanta institutie financiara din Romania care ofera credite la domiciliu prin intermediul unui serviciu suplimentar, oferit contra cost. Astfel, clientii pot primi banii in 48 de ore de la solicitare, chiar la ei acasa, iar ratele le platesc in comoditatea propriei locuinte.Provident acorda imprumuturi in majoritatea judetelor tarii, singurele judete neacoperite fiind Tulcea, Caras Severin, Salaj si Bistrita-Nasaud.

Pentru a primi un imprumut un solicitant trebuie sa aiba intre 21 si 69 de ani, sa locuiasca intr-o zona in care Provident acorda imprumuturi, sa aiba un venit demonstrabil si domiciliul stabil.

In functie de tipul de imprumut dorit, la o prima colaborare poti solicita sume cuprinse intre 500 si 3.000 de lei. Clientii existenti pot obtine si 3.500 de lei, in functie de comportamentul de plata si de veniturile disponibile.

Creditul rapid online de la Provident se poate obtine cat se poate de usor, prin completarea unui formular foarte simplu. Fiecare solicitare de credit este contactata rapid, de cele mai multe ori in mai putin de 60 de minute de la completarea formularului. Provident ia in considerare toate cererile de imprumut, indiferent daca solicitantul a fost refuzat de alte institutii financiare. In acelasi timp, scopul Provident este sa acorde credite rapide intr-un mod responsabil, de aceea evaleaza corespunzator posibilitatea solicitantilor de a plati creditul. Nu este nici in interesul clientilor, nici al Provident sa imprumute sume de bani pe care acestia nu isi permit sa le restituie. De aceea, daca decizi sa soliciti un imprumut, te rugam sa oferi informatii exacte care sa ajute la evaluarea corecta a posibilitatii tale de a plati creditul.

Aproximativ 20% dintre clientii Provident de credite rapide vin din mediul online, deci puteti beneficia foarte mult de experienta acumulata de catre operatorii Provident.

Atentie la promotiile Provident! In perioada 8 iulie - 25 august, creditul rapid Provident iti poate aduce, prin tragere la sorti, unul din cele 10 premii saptamanale a cate 1.500 de lei! Si tu poti face dintr-o oportunitate o poveste frumoasa, cu un imprumut simplu la momentul potrivit.

Completeaza acum formularul pentru un credit rapid, in maxim 60 de minute (daca este in timpul unei zile de lucru, altfel a doua zi de dimineata), consultantii Provident te vor suna inapoi, fara nicio obligatie, pentru a te ajuta sa alegi cea mai buna varianta de credit pentru tine. Vei descoperi ca agentii Provident sunt prietenosi si intelegatori. De fapt, multi dintre ei au inceput prin a fi clientii Provident.


De ce sa alegi Provident:

- Rapiditate – poti alege sa primesti banii in 48 de ore
- Simplitate – ai nevoie doar de doua acte
- Rate fixe – stii toate costurile imprumutului de la bun inceput si ai rate fixe garantat
- Comoditate – poti opta sa primesti si sa platesti imprumutul de acasa

Exemplu: Un credit rapid prin transfer bancar, de 1.500 de lei, pe 53 de saptamani, are o rata a dobanzii fixa de 36% pe an, DAE 86,23%, valoare totala de plata este de 2.035,56 lei, care include suma creditului, dobanda, comisionul de analiza a dosarului si cel de administrare, cu o rata saptamanala de numai 38,41 lei. Comisionul pentru serviciul optional de gestionare la domiciliu a creditului pentru 1.500 de lei este unic, de 735,38 lei, care se adauga la valoarea totala de plata mai sus mentionata si va fi inclus in rata saptamanala.