Despre imprumuturile nebancare online

Accesul la credite nebancare online

Este din ce in ce mai usor sa obtii informatie, dar devine din ce in ce mai greu sa alegi dintre atatea optiuni. Creditele nebancare online sau clasic acordate, ca si cele bancare, prespun trecerea rapida prin anumiti pasi (depunerea cererii de credit si a actelor, semnarea contractului, primirea banilor, apoi rambursarea ratelor).

Cum alegem dintre atatea credite nebancare online?


Pe de o parte, ne intereseaza notorietatea insititutiei care acorda creditele nebancare (IFN - Institutuie financiara nebancara). Sunt deja ultracunoscute Provident, Viva, iCredit, Kiwi, Cetelem. De remarcat ca multe banci si-au creat in paralel si institutii financiare nebancare (intr-o buna masura pentru a acorda leasing). In orice caz, piata imprumuturilor abunda deja in oferte de credite nebancare online. Mai mult, sunt societati care nu acorda DECAT credite nebancare online, iar unele dintre ele sunt ultra cunoscute (Viva Credit, spre exemplu).

Revenind la subiect, sunt doua categorii aparte de "credite nebancare online":
- creditele nebancare pentru care se face cerere online, dar apoi se urmeaza calea clasica (vizita consultantului, deplasarea la sediu sau ambele), si
- creditele nebancare online 100%, la care inclusiv aprobarea si acordarea se fac tot online (cel putin de la al doilea contract de credit inainte).

Cat de sigure sunt creditele nebancare online? Cum spuneam mai sus, doar in anumite situatii, si oricum, nu la primul contract, totul se petrece online. In rest, nu veti ajunge sa obtineti credite nebancare online 100%, fara sa stiti despre ce este vorba, fara sa vedeti ce semnati, asa ca veti vedea ceva pe hartie, un contract clar, inainte de a va angaja la credit.

Mai multe detalii: http://www.imprumut-urgent.ro/credite-rapide-online.html