Oferte de credite nebancare rapide

Credite nebancare rapide si usor de obtinut

Oferta detaliata de credite nebancare rapide include numeroase forme si tipuri, disponibile in conditii lejere, cu putine acte, cu sau fara verificare in Biroul de credite, cu sau fara garantii.

Institutiile financiare nebancare se afla intr-o continua competitie pentru clienti, nu atat prin nivelul costurilor (dobanda, rate), cat mai ales prin cat de rapide sunt creditele pe care le ofera si cat de usor sunt acestea de obtinut.


Practic, fiecare institutie financiara nebancara ofera credite rapide, denumite ca atare, sau chiar mai drastic: credite nebancare urgente, credite nebancare instant, credite nebancare ultra-rapide, credite nebancare 24 de ore si asa mai departe.

Explicam intr-un articol anterior care este situatia la banci cu aceste credite rapide. La IFN, in general, oferta este mai sigur respectata, creditele oferite de catre acestea fiind cu adevarat rapide.

Am ales cateva dintre numeroasele institutii financiare nebancare pentru a va prezenta cat de rapide sunt serviciile lor:

VIVA Credit

Daca esti la primul credit nebancar de la Viva, vei primi rapid un raspuns (cateva ore), iar dupa ce creditul este aprobat si termenii contractuali confirmati, transferul banilor se face in maxim 60 de minute. Daca aplici online pana in ora 12 intr-o zi de lucru, poti sa primesti banii in aceeasi zi.

CETELEM

Pentru creditul nebancar rapid C-net, cu cerere online, primesti raspunsul online IMEDIAT. Mai rapid de atat nu exista, iar documentele necesare sunt foarte putine.

ICREDIT (EASY ASSET MANAGEMENT)

Ofera credite nebancare rapide cu cerere online. Daca nu sunt probleme cu actele, primesti banii direct la tine acasa, in maxim 24 de ore.

PROVIDENT

Probabil a facut clasica expresia "credite nebancare rapide". Daca trimiti formularul intre 10 si 18 de luni pana vineri, esti sunat in maxim 60 de minute. Daca ai totul in regula, primesti banii in maxim 48 de ore.

TBI Credit

Pentru cererile de imprumut nebancar rapid, TBI Credit asigura aprobare ultra-rapida, cu minim de documente, prin completarea unui formular online.

CONFIDENT

Solicitarea de credit nebancar rapid se face pe loc, in baza documentatiei complete, iar preavizarea se primeste in aceeasi zi.


Mai multe detalii: http://www.imprumut-urgent.ro/imprumut-nebancar-rapid.html