Oferte pentru credite nebancare urgente

Creditele nebancare urgente - solutia pentru probleme grave

Cu totii speram sa nu avem vreodata nevoie de bani multi peste noapte, dar din pacate nu putem controla chiar totul. Prietenii si familia nu mai au de mult bani, bancile nu mai dau credite, si oricum, nu le-au dat niciodata prea usor sau foarte repede.

Asa ajungem la IFN-uri pentru a solicita un credit nebancar urgent. Cine ofera asemenea servicii, si cine poate primi asemenea imprumut?


Daca nu mai puteti astepta nici macar 2-3 zile pentru a face rost de banii de care aveti nevoie, si va trebuie atat de urgent acel credit, institutiile financiare nebancare sunt solutia.

Asa cum va aratam intr-un articol anterior, aproape toate IFN-urile acorda credite rapide, dar cateva dintre ele o fac cu adevarat ultra-rapid: creditele nebancare urgente.

Cu cat mai urgenta este nevoia de credit, cu atat mai mare costul, dar chiar si asa, uneori nu aveti de ales. La cele mai bune institutii financiare nebancare cel putin stiti ca aveti aproape imediat un raspuns, iar banii ii veti primi cat se poate de urgent.

PROVIDENT te suna intr-o ora de la trimiterea cererii (in timpul programului) sau a doua zi dimineata, daca le-ai trimis cererea dupa 6 seara. Daca ai totul in regula, ai banii in maxim 48 de ore.

VIVA Credit iti raspunde in cel mult 2-3 ore, apoi faci actele, si banii sunt la tine in cel mult inca o ora. Daca le trimiti cererea de dimineata, ai sansa ca pana seara sa ai banii.

La CETELEM primesti raspunsul imediat, si afli in cat timp vei avea suma ceruta.

La ICREDIT (EASY ASSET MANAGEMENT) primesti banii direct la tine acasa, in maxim 24 de ore.

TBI Credit asigura aprobare ultra-rapida, cu minim de documente, prin completarea unui formular online.

Acum probabil ca va intrebati cu totii: ce acte aveti nevoie pentru a accesa credite nebancare urgente? Cel mai bine o aflati direct de la aceste companii, insa, in general, si mai ales la sume nu foarte mari, este de ajuns o copie de pe buletinul de identitate, o factura de la utilitati (curent, gaze, telefon fix) de la adresa din buletin, si ceva care sa dovedeasca veniturile. Adeverinta de salariu este foarte buna, dar si un fluturas de salariu poate fi de ajuns, sau un talon de pensie acolo unde este cazul.

Spunem inca o data: luati credite nebancare urgente doar daca aveti cu adevarat nevoie. Costa mult, nu e genul de credit pe care sa il iei pentru ca ai gasit un chilipir, vreun telefon la moda, sau cand vrei o bluza noua sa mergi la o petrecere. Creditele nebancare urgente se ioau doarpentru situatii cu adevarat urgente, altfel riscati sa va para rau.

Mai multe detalii: http://www.imprumut-urgent.ro/credit-urgent-nebancar.html