Lista cu oferte de credite online

Cele mai rapide credite sunt cele online

Aveti nevoie rapida de bani, sau doar vreti sa scapati de multe drumuri: accesati creditele rapide online. Majoritatea imensa a acestora sunt nebancare - oferite de catre IFN (Institutii financiare nebancare).

Cererea se completeaza online, uneori si actele cerute se incarca online (scanate), raspunsul se poate da rapid tot online, si, in anumite cazuri, chiar si plata se face online.


Desigur, toate acestea impreuna se intampla doar cand esti deja client vechi. Cand esti insa la prima cerere pentru credite rapide nebancare online (sau bancare, dar mai rar), va trebui sa te vezi macar o data cu cineva de la firma. Clar ca este si in interesul tau sa ai ceva semnat pe hartie. Insa, prin intermediul comunicarii online in cazul creditelor rapide, totul este mult mai usor.

Cum spuneam, nu totul este online, si nici nu trebuie. De exemplu, la Provident, completezi o cerere online, apoi in maxim o ora te va suna unul din consultantii de credite rapide, apoi impreuna veti trece prin celelalte proceduri. La alegerea ta, poti primi banii chiar acasa, de unde poti si sa achiti ratele (contra cost, desigur).

La iCredit (Easy Asset Management) este la fel de simplu. Completezi online cererea de credit rapid, in cel mujlt 24 de ore te viziteaza consltantul firmei, te ajuta sa completezi actele. Este de ajuns ca ai o copie de pe buletin, dar o adeverinta de venit poate face ca totul sa se miste mult mai repede. Asa, ai banii la tine acasa intr-o zi.

Si celelalte IFN_uri au servicii asemenataoare. Ce este foarte important este ca ai astfel posibilitatea sa verifici online ofertele de credite rapide de la cat mai multe firme, in liniste, fara nicio presiune, si sa iei o decizie cu toate datele cunoscute, si abia apoi sa intri in legatura cu IFN-ul ales.

Va prezentam aici adresele web ale formularelor de la cateva IFN-uri care acorda credite rapide online:

Provident: Formularul online pentru credite rapide: provident.ro/solicita-un-imprumut-rapid/?sec=1
Calculator rate Provident: provident.ro/calculator-credit/?sec=1


VIVA Credit: Formularul online pentru credite rapide: vivacredit.ro/applicationWizard/newApplication;jsessionid=98F825C1BFEE2FD888ED3EAD738ED42E?execution=e1s1
Calculator rate VIVA Credit: vivacredit.ro


CETELEM: Formularul online pentru imprumut rapid si calculatorul de rate: cetelem.ro/credite-online


TBI Credit: Formularul online pentru credite rapide: tbicredit.ro/ro/produse-si-servicii/aplica-acum
Calculator rate TBI Credit: tbicredit.ro/ro/calculator-de-rate


CONFIDENT: Formularul online pentru credite rapide: rapid-credit-confident.ro/datepers.htm

Mai multe detalii: http://www.imprumut-urgent.ro/credite-rapide-online.html