Credite pentru restantieri

Se acorda credite rapide catre restantieri?

In general, daca ai restante la o banca, restante ce au depasit 30 de zile, esti inregistrat ca rau-platnic in Biroul de credite. O data ajuns in acea baza de date, chiar daca intre timp ti-ai platit datoriile si esti "la zi", este foarte greu sa mai iesi. Iar bancile te vor refuza daca depui o noua cerere.

Totusi, ai nevoie de un credit, rapid. Iti trebuie bani, repede, dar esti restantier. Ce faci? Verifica IFN-urile care acorda credite restantierilor!


Te indrepti catre IFN-uri (institutiile financiare nebancare). Acestea, desi functioneaza in conditiile legii, si sunt inregistrate si controlate de catre Banca Nationala, la fel ca bancile, isi asuma mai multe riscuri, si acorda credite in conditii mult mai permisive, inclusiv catre restantieri.

Institutiile financiare nebancare. cand acorda credite rapide pentru restantieri, verifica mai multe informatii decat simpla lista din Biroul de credit. Se uita sa vada care este situatia de fapt la momentul cererii, cum ai rezolvat problema veche cu banca, ce posibilitati ai acum de a-ti rambursa creditul nebancar. Daca esti de incredere, vei primi creditul, chiar rapid.

Este adevarat, la acordarea acestor credite rapide pentru restantieri, este posibil ca la prima cerere aprobata sa primiti o suma mai mica decat cea acordata in mod obisnuit unei persoane cu aceleasi venituri ca dumneavoastra, dar neinregistrata ca rau-platnic. Insa, daca va indeplinici cu serioazitate toate obligatiile, si veti avea nevoie de un nou credit rapid, deja nu va mai conta ca ati fost restantier la o banca inainte.


Ne-am interesat pentru dumneavoastra la cele mai importante institutii financiare nebancare, daca si cum dau credite rapide pentru restantieri:

Provident primeste si analizeaza toate cererile de credit rapid, indiferent daca solicitantul a fost restantier la o banca. Evaluarea tine cont de posibilitatea solicitantilor de a plati ratele creditului.

iCredit (Easy Asset Management) afirma ca puteti solicita un credit rapid de cate ori considerati ca este nevoie. Este recomandat insa, in cazul in care nu au intervenit modificari in situatia dumneavoastra sociala sau economica, de la data ultimei cereri de creditare respinse, sa asteptati pana dobanditi o noua sursa de venit sau aveti si alte venituri suplimentare sau v-ati schimbat locul de munca.

Viva Credit, "inventatorul" creditului rapid pana la salariu, ofera credite si persoanelor cu istoric negativ la birourile de credit.

Cetelem: In functie de natura intarzierilor raportate in baza de date a Biroul de Credit, Cetelem poate accepta sau refuza cererea de credit rapid.

Confident: aici situatia este incerta. Ei afirma: "orice persoana fizica romana sau straina in varsta de cel putin 18 ani si care indeplineste toate criteriile de eligibilitate impuse de catre banci". Putem deduce de aici ca nu acorda credite rapide pentru restantieri, dar cel mai bine este sa ii contactati direct.

Mai multe detalii: http://www.imprumut-urgent.ro/credite-rapide-pentru-restantieri.html