Imprumuturile nebancare pentru necesitati urgente

Urgenta creditelor nebancare - avantaj sau dezavantaj?

Am pus o intrebare la care nu stim sa raspundem, pentru ca nu se poate raspunde. Depinde cine esti, ce probleme ai, cum le poti rezolva, cum iti vezi situatia. Dar ca la orice alegere complicata, fiecare punct este si un avantaj intr-o anumita masura, si un dezavantaj in acelasi timp, in alta masura. 

Cum punem in balanta masurile acestea? Fiecare o face in felul lui. Si sa fim cat se poate de sinceri: cand ai de facut asemenea alegeri, nici dupa 5 ani de la terminarea povestii, nu vei stii daca ai ales bine sau nu. Pana la urma, totul este sa rezolvi problema si sa treci mai departe, daca se poate insa, fara sa te coste mult prea mult.

Tratam acest subiect intr-un amplu articol pe site, la Imprumut-urgent.ro. In urma lui, am desprins cateva variante de alegere.


Articolul la care facem referire se ocupa mai mult de latura de viteza a creditelor nebancare urgente. Da, poti obtine banii foarte foarte repede. E de ajuns sa intram pe anunturile de mai sus, si vedem credite imediat, bani rapid, credit urgent. Da, IFN-urile (ba chiar si unele banci, mai de curand), pot sa dea foarte repde bani pe credite. Si cinstit, corect, iti spun de la inceput cat o sa te coste. Un exemplu: creditul nebancar rapid "pana la salariu" de la viva: iei 500 de lei pentru 35 de zile. Platesti inapoi 710, asta inseamna o dobanda anuala efectiva de 3774%. Ati citit bine: trei mii sapte sute saptezeci si patru la suta DAE. Noroc ca va dau creditul nebancar urgent dar si pe o perioada foarte scurta, pentru ca la asemenea dobanda, daca ati lua cei 500 de lei pe un an intreg, ati da inapoi de aproape 38 de ori suma creditului.

Deci cand vorbim de credite nebancare urgente, e bine sa ne gandim la urgenta problemei pe care o vrem rezolvata. Altfel nu prea merita asemenea costuri, desi e adevarat, e un caz aparte, si care are avantaje certe, la acele costuri (acordare 100% online, in aceeasi zi, direct in cont, fara adeverinta de salariu sau altceva in afara de buletin).

Asta incerc sa explic: partea de urgenta la un credit nebancar nu trebuie sa fie legata de viteza IFN-ului, ci de gravitatea situatiei in care va aflati. Aveti copilul (Doamne fereste) pe masa de operatie, iesie doctorul si spune ca au aparut complicatii si trebuie sa ii mai aduceti 500 de lei, altfel nu continua. Daca nuj aveti, mergeti la viva. Cam la asa ceva ma refer.

Vestea buna este insa ca, daca aveti 1-2 zile de rabdare in plus, creditele nebancare tot urgente sunt, sau macar rapide, dar la costuri mult mai acceptabile.