Cumparaturi in rate cu Bonus Card

Plata in rate prin Bonus Card emis de Garanti Bank

Rate cu 0% dobanda si niciun comision

Cu Bonus Card  beneficiezi de pana  la 12 rate fara dobanda si fara comisioane la toate Magazinele Partenere Bonus Card. Numarul ratelor fara dobanda variaza de la un Magazin Partener Bonus Card la altul.

Daca vei considera ca numarul de rate fara dobanda oferit de magazin nu este suficient, poti opta pentru un imprumut pe termen mai lung. Fara sa completezi alte acte si fara sa astepti!Ratele pe termen lung au doar o dobanda avantajoasa, care variaza in functie de numarul de rate pe care il alegi, fara alte taxe, comisioane sau costuri ascunse.

Trebuie doar sa ii spui vanzatorului in momentul cumpararii in cate rate doresti sa achiti si acesta iti va arata pe loc graficul de rambursare a ratelor, valoarea lor si dobanda.

Spre exemplu, magazinul online de mobila vreaumobila.ro vine in arte prin intermediul Bonus Card de la garanti Bank, in urmatoarele conditii:

"Plata in rate prin Bonus Card emis de GarantiBank ofera posibilitatea de a achita produsele cumparate in 6 rate lunare fara dobanda sau 36 rate lunare cu o dobanda anuala foarte avantajoasa. Pentru plata in rate cu cardul este important sa retineti urmatoarele aspecte:
- Nu se percepe niciun comision pentru tranzactia prin Bonus Card;
- Puteti plati integral sau in 6 rate egale fara dobanda."
(informatii suplimentare...)


Cum se obtine Bonus Card? La Garanti Bank este foarte simplu sa soliciti un Bonus Card.

Pentru a obtine un Bonus Card ai nevoie de:

- cererea de emitere de card completata si semnata;
- o copie a cartii de identitate;

Aceste documente pot fi depuse:

- la orice agentie Garanti Bank;
- prin intermediul unui agent Garanti Bank;

Bonus Card Suplimentar

Daca doresti ca si membrii familiei tale sa se bucure de beneficiile unui Bonus Card, trebuie doar sa completezi rubrica dedicata cardului suplimentar din Cererea de emitere de card. Tu decizi procentul din limita totala a creditului la care acestia au acces.