Cumparaturi in rate prin Card Avantaj

Plata in rate prin CardAvantaj emis de Credit Europe Bank

Te poti bucura de avantajele cumparaturilor cu plata in rate in reteaua magazinelor partenere Credit Europe Bank. Astfel poti efectua tranzactii in magazine din cele mai variate domenii: moda, agentii de turism, asigurari, mobila, saloane de frumusete, electronice, electrocasnice, IT&C, decoratiuni, sanatate, supermarket, benzinarii etc.Cum se poate obtine un card emis de Credit Europe Bank? Foarte simplu!

- Mergi la orice sucursala Credit Europe Bank;
- Aplica on-line;
- Suna la telefon si comunica ca doresti obtinerea unui card emis de Credit Europe Bank. Un reprezentant al echipei de Vanzari Directe te va contacta pentru a te vizita si consilia in vederea obtinerii unui card.

Cardul Avantaj da posibilitatea de a plati in rate, intre 1 si 12, pentru produsele achizitionate din reteaua magazinelor partenere Credit Europe Bank.

Spre exemplu, la vreaumobila.ro, plata in rate prin CardAvantaj emis de Credit Europe Bank ofera posibilitatea de a achita produsele cumparate in 10 rate lunare fara dobanda sau 36 rate lunare cu o dobanda anuala foarte avantajoasa. Campania CardAvantaj cu 10 rate la vreaumobila.ro este valabila doar in perioada 01.07.2013 – 31.08.2013. Pentru plata in rate cu cardul este important sa retineti urmatoarele aspecte:
- Nu se percepe niciun comision pentru tranzactia prin CardAvantaj;
- Puteti plati integral sau in 10 rate egale fara dobanda;
(detalii complete...)


Exemplu de plata prin CardAvantaj: Suma produsului: 1000 RON. Rata lunara: 1000 RON / 10 Rate = 100 RON
 
Daca nu se poate achita rata lunara integrala, exista posibilitatea platii unei sume minime obligatorie de 5%, pentru restul sumei ramase din rata se va percepe o dobanda aferenta sumei creditate de 2.33% pe luna.