Imprumuturi rapide si credite nebancare

Imprumuturi rapide doar cu buletinul si credite nebancare pentru restantieri

Cele mai de interes subiecte astazi sunt cele de mai sus. Ne uitam pe site care sunt cele mai de interes pagini:

Prima este de departe Imprumuturi rapid cu buletinul, desi ai crede ca vremea asta a trecut. A doua, care vine tare din urma, este Credite nebancare pentru restantieri - aici parca mai vine de acasa, ma asteptam la asa ceva in  2013.

Credite nebancare, imprumuturi rapide. Asta vor oamenii. La banci te mai poti duce, nu asta e problema, cat ce te cam duci degeaba. Bancile se agita doar ca sa ia clientii buni de la alte banci. Ai necazuri? te duci la IFN, dupa credite nebancare, sau imprumuturi rapide, cum vrei sa le spui, ca inteleg ei. Dar la care IFN sa te duci? Uite mai jos cateva exemple.


M-am uitat pe cea mai citita pagina legata de domeniu, de la Credite-IFN (http://www.credite-ifn.ro/credite-rapide-pentru-restantieri-2013.html), am gasit zone de interes, dar nu si o lista. Asa ca am luat-o la pas printre site-urile IFN-urilor. O sa va dau cu citat, intre ghilimele, ce am gasit la fiecare in parte, despre acordarea de credite si imprumuturi nebancare clientilor refuzati:

PROVIDENT: Pot obtine un credit de consum de la Provident daca am fost refuzat deja de alte institutii financiare?

"Provident ia in considerare toate cererile de imprumut, indiferent daca solicitantul a fost refuzat de alte institutii financiare. In acelasi timp, scopul nostru este sa acordam imprumuturi intr-un mod responsabil; de aceea evaluam corespunzator posibilitatea solicitantilor de a plati imprumutul. Facem acest lucru intrucat nu este nici in interesul clientilor, nici al nostru sa imprumutam sume de bani pe care acestia nu isi permit sa le restituie. De aceea, daca decizi sa soliciti un imprumut, te rugam sa ne oferi informatii exacte care sa ne ajute sa evaluam corect posibilitatea ta de a plati imprumutul."


VIVA CREDIT: Sunt trecut cu datorii la Biroul de Credit. Pot sa mai primesc credit?

"Bineinteles. Noi oferim credite si persoanelor cu istoric negativ la birourile de credit."


EASY CREDIT: POT OBTINE CREDIT DACA AM FOST REFUZAT DE ALTE BANCI?

"DA. Analistii nostri financiari vor analiza solicitarea dumneavoastra dupa care va vor consilia cu privire la creditare. Trebuie doar sa ne contactati, sansele dumneavoastra de a primi un imprumut de la Easy Credit sunt foarte mari deoarece criteriile noastre de analiza a dosarului sunt cu mult diferite de cele ale bancilor, si mult mai permisive."


EASY ASSET MANAGEMENT (iCREDIT): Pot solicita un Credit chiar daca mi-a fost respinsa deja o cerere?

"Da, puteti solicita un credit de cate ori considerati ca este nevoie. Este recomandat insa, in cazul in care nu au intervenit modificari in situatia Dumneavoastra sociala sau economica, de la data ultimei cereri de creditare respinse, sa asteptati pana dobanditi o noua sursa de venit,daca aveti venituri suplimentare sau daca va schimbati locul de munca, iar remuneratia este mai mare decat cea pe care ati avut-o anterior."


CETELEM: Daca am sau am avut intarzieri raportate in Biroul de  Credit pot beneficia de un credit de nevoi personale?

"In functie de natura intarzierilor raportate in baza de date a Biroului de Credit, Cetelem poate accepta sau refuza cererea de credit."

Surse: http://www.imprumut-urgent.ro/imprumut-rapid-cu-buletinul.html si http://www.imprumut-urgent.ro/credite-nebancare-pentru-restantieri-2013.html