Credite nebancare rapide doar cu buletinul

Credite nebancare rapide doar cu buletinul acordate de IFN-uri in 2015

Creditul doar cu buletinul nu exista si nu a existat niciodata ca atare: intotdeauna se face si o alta verificare, chiar daca nu vi se cere dumneavoastra sa aduceti hartii si acte. Creditele nebancare rapide doar cu buletinul la IFN inseamna imprumuturi nebancare, acordate rapid, cu minim de acte si aproape fara verificari.

Care sunt IFN-urile care acorda in 2015 credite rapide doar cu buletinul? Cat costa acestea?


Raspunsul este simplu: doar anumite IFN-uri. Chiar si asa, IFN-urile isi schimba la anumite intervale de timp strategia, mai intervine si BNR, asa ca e bine sa va documentati bine inainte de a porni la drum.

Pe rand.

1. Cautati credite nebancare, asta inseamna ca nu prea aveti loc la banci, corect?

2. Cautati credite nebancare rapide, asta inseamna ca va grabiti, nu-i asa?

3. Cautati credite nebancare rapide doar cu buletinul, asta inseamna ca nu prea stati bine cu veniturile in acte, sau ca sunteti dat in biroul de credit, nu?

Daca nu va incadrati in niciunul din aceste trei puncte, atunci poate nu ar strica sa va interesati si de ofertele bancilor. S-au schimbat multe si acolo, e adevarat ca dureaza mai mult, e adevarat si ca se cer inca destule hartii, dar costul la credite bancare rapide este inca mult mai mic fata de IFN. De pilda OTP Bank asigura aprobarea (sau respingerea, daca e cazul) cererii in maxim 24 de ore, si la ei este un minim de acte. daca doriti cu adevarat un credit rapid, dar puteti un pic mai mult decat doar cu buletinul, completati formularul de cerere credite rapide - OTP Credit nevoi personale. Vi se va analiza cererea si veti fi contactat  rapid de catre un reprezentant al bancii pentru a vi se comunica rezultatul - abia dupa aceea hotarati daca semnati sau nu.

Daca insa va incadrati la unele dintre aceste puncte, ca de pilda sunteti in Biroul de Credite, insa pentru o problema mai veche, rezolvata intre timp, atunci aveti sanse sa obtineti credite rapide de la banci, sau vreaun alt fel de imprumut bancar, pe o perioada lunga. Atunci raman IFN-urile. Si ne intoarcem la ce discutam la inceput: credite nebancare rapide doar cu buletinul. Si tot mai sus, spuneam ca nu prea se poate, si mai ales, de ce trebuie asa? Si ajungem la alte intrebari:

1. Aveti nevoie de mai multi bani, peste 3000 lei, si pe care sa ii rambursati pe o perioada mai lunga de timp?

2. Aveti cum, chiar daca va este peste mana, sa dovediti venituri? Salarii, pensii, chirii, drepturi, familie.. ?

In cazul acesta, merita sa contactati unul dintre putinele IFN-uri care acorda si sume mai mari de bani la creditele lor rapide: Forza Rossa Financial Services (o companie Garanti Credite de Consum). Anul 2014 incepe la Garanti Credite de Consum cu o noua super campanie promotionala: CashExpress.ro. La fel, puteti completa formularul tip de cerere credite nebancare rapide direct pe site, online, in cateva minute, apoi veti primi rapid raspunsul cu ce suma de bani puteti primi, pe ce perioada, ce acte ar fi necesare. Sigur va vor ajuta sa gasiti cea mai buna solutie.

Daca este dificil sa faceti dovada unor venituri mai mari, si chiar doriti credite nebancare rapide doar cu buletinul, iar suma de bani de care aveti nevoie este mai mica, cateva sute de lei, maxim 3000, atunci solutia este la Provident: cele mai simple modalitati, companie sigura, veche, serioasa, ca si cele de mai sus, renumita pentru acordarea de credite rapide nebancare, doar cu buletinul sau nu, foarte activa in 2014 pe piata. Daca alegeti si optiunea Imprumut la domiciliu, atunci in maxim 48 de ore banii sunt in mana dumneavoastra. Ce aveti de facut pentru a verifica cerintele si conditiile?