Creditul fara buletin

Creditul fara buletin - un vis?

Se pot obtine imprumuturi rapide chiar si fara buletin, creditul fara buletin este posibil, oare?

Si daca da, in caz ca asta ceva este posibil, unde se poate? Bancile dau credit fara buletin? Sa poate doar institutiile financiare nebancare? Aceasta este cu adevarat o intrebare interesanta: creditul fara buletin exista?

Dar va garantez, pe cat de interesanta ar fi intrebarea, pe atat de tare va fi raspunsul:


Raspunsul este: DA. Exista. Se pot primi imprumuturi rapid, fara buletin.

Perfect. Acum, ca am raspuns la intrebare, sa vedem si cum ar fi asa ceva posibil.

Varianta 1: cetatenii straini, care nu au buletin. Se legitimeaza cu alte acte, insa acestia nu pot accesa credite in Romania. Cel putin nu in anul 2015. Deci nu despre ei este vorba in povestea cu creditele fara buletin.

Varianta 2: v-ati pierdut buletinul, si va trebuie rapid un credit. Va puteti legitima cu permisul de conducere, sau cu legitimatia de biblioteca.. si poate credeti ca va da cineva vreun credit, vreun imprumut? Nici asta nu e. Gresit. In Romania, sau cel putin in cea a anului 2015, nici sa platiti o factura la banca, fara buletin nu se poate ! Deci nici asta nu pare sa fie solutia la problema cu creditul fara buletin.

Varianta 3: Aveti un card de credit ! Minunat, cu cardul se pot face cumparaturi. Si cand platiti cu sume din credit, adica nu mai aveati bani pe card, inseamna ca banca (sau IFN-ul) va imprumuta rapid bani, nu? Sau daca mergeti la bancomat, aceeasi poveste. DECI ASTA E ! Creditul fara buletin exista !

Dar atentie: reglementarile spun ca folosirea unui card, bancar sau nebancar, de credit sau doar de debit, trebuie sa fie facuta de persoane care au buletinul la indemana, comerciantul are dreptul sa va ceara sa dovediti ca este cardul dumneavoastra. De fapt legea in Romania este ca nici pana la colt nu aveti voie sa mergeti fara buletin.

Inca o data atentie: daca mergeti sa faceti cumparaturi mai serioase, gen cumparaturi in rate cu cardul (Credit Europe Bank, Cetelem, BRD Finance etc), la care pentru imprumut se completeaza hartii, facturi, atunci clar trebuie sa aveti si buletinul.

Oricum, o data ce am rezolvat misterul creditului fara buletin, inseamna ca ne putem concentra pe problema ce apare astfel: cum faceti rost de un card de credit?

Simplu: cititi articulul despre Imprumut rapid fara acte ! Dupa ce invatati cum se face, daca va este de ajutor, atunci inseamna ca noi ne-am facut treaba.

Daca nu, poate incercati sa cititi si despre cum se pot obtine creditele nebancare pe card - articol complet.