Variantele creditarii nebancare rapide

Creditul nebancar rapid doar cu buletinul

Daca aveti cateva zile la dispozitie, puteti opta pentru varianta unui card de credit nebancar rapid. Puteti astfel obtine oricand aveti nevoie de pana la 3 ori salariul de acum. Daca insa e mult mai urgenta situatia, si va trebuie bani imediat, atunci apelati direct la un IFN care acorda credite nebancare rapide.


Provident, cu serviciul optional de gestionare la domiciliu, iti poate da imprumutul in 48 de ore. Viva Credit, care lucreaza 100% online, iti poate da chiar mult mai repede un credit: maxim 24 de ore. Nici la iCredit nu dureaza mult. De vazut si ofertele de la Easy Credit..

Majoritatea celor ce au nevoie urgenta de bani si doresc un credit nebancar rapid, fara multe acte, fara garantii si mai ales fara alte cerinte din partea Institutiilor Nebancare sunt interesate de "credit doar cu buletinul". A fost de curand revitalizat de cateva IF Nebancare, avand in vedere ca se intrevede o unda de speranta in privinta evolutiei financiare din Romaniala o dobanda mare, este adevarat. In realitate insa, nimeni nu a oferit vreodata cu adevarat credite nebancare rapide doar cu buletinul. Daca erai la primul contract, tot mai trebuia sa aduci o adeverinta de salariu, sau macar fluturasul sau talonul. In plus, mai trebuia sa ai la tine o factura de utilitati de la adresa din buletin. Insa, si atunci, ca si acum, prin aceasta sintagma "Credit doar cu buletinul" se intelege ceva real si palpabil: credite nebancare rapide, cu foarte putine acte.

Anul acesta intalnim ceva ce este, probabil, cel mai apropiat credit de acest "doar cu buletinul": creditul nebancar rapid oferit de Easy Asset Management - iCredit. Acestia afirma ca tot ce le trebuie este o copie de pe buletin, insa consultantii lor fac foarte multe verificari. Chiar si asa, afirmatia de pe site-ul iCredit este clar: "O copie dupa o dovada de venit ne va ajuta sa luam decizii mult mai rapid".

Criza economica, dar si reglementarile noi ale BNR au facut ca aceste credite nebancare rapide, foarte facile, sa scada drastic dupa '09, insa de anul acesta incep sa se vada semne de revigorare. Asa cum si creditul direct in magazin da semne de revenire, si creditul nebancar rapid doar cu buletinul pare sa revina in atentia IFN-urilor. Este important de inteles faptul ca acum aceste institutii pot avea acces direct la mult mai multe informatii despre cei care solicita creditele (Biroul de credit, baza de date a IFN etc). In acelasi timp, si publicul este astazi mult mai pregatit sa inteleaga ce inseamna apelarea la un credit. Nu in ultimul rand, consultantii institutiilor de credit, de cele mai multe ori, vin la dumneavoastra acasa sa completati cererea, sa semnati contractul, astfel avand posibilitatea sa va face mai usor evaluarea de risc, comparativ cu o banca, spre exemplu.