Sistemul nebancar are concurenta?

Pentru a fi cu adevarat rapid, un credit trebuie sa fie, in primul rand, online si nebancar

Imprumuturile nebancare sunt in general rapide, mai ales de cand s-a implementat pe scara larga sistemul de lucru online. Un credit rapid nebancar trebuie insa sa fie si accesibil. Cum si unde se gaseste asa ceva?


Am citit cu cea mai mare atentie o serie de pagini si prezentari de credite, pentru a le gasi pe cele mai rapide. Clar a rezultat ca cele mai urgente sunt cele nebancare, cu aplicatie online. Cel mai interesant si mai complet articol in acest sens l-am vazut pe Credite-IFN.ro (il puteti citi direct la adresa http://www.credite-ifn.ro/credit-rapid-online-nebancar.html).

Dar in alcatuirea acestui articol am adunat mult mai multe surse, asa ca va invitam sa ramaneti alaturi de noi si pentru urmatoarele randuri.

De unde pot obtine un credit rapid nebancar? Daca va intrebati si dumneavoastra acelasi lucru, din start inseamna ca stiti ceva: nu aveti ce sa cautati la o banca, si cautati direct in sistemul nonbancar. Dar de ce asta? Mai mult ca sigur ca stiti si ca este mai ieftin la banca, nu? Corect, dar si conditiile de acordare sunt mult mai dure, si sansa de a primi imprumutul mai mica. Sau poate ca va trebuie foarte putini bani, pe perioade scurte? Bancile au o suma minima si o perioada minima la credite, si poate nu va convine sa va incurcati cu mai multi bani decat va trebuie (asa este intelept).

Ati avut vreodata probleme in biroul de credite? La banca nu mai aveti ce cauta, dar la IFN se mai poate sa obtineti un credit, chiar si unul rapid - depinde de situatie (de pilda, sa nu fi avut restante mai lungi de 3 luni si problemele sa fi fost deja rezolvate).

Aveti venituri mici, si poate din mai multe surse (un mic salariu, o chirie de pe undeva, poate si un pic de productie agricola)? La IFN se iau in considerare toate veniturile, indiferent de suma si de provenienta, totul este ca totalul sa fie multumitor in comparatie cu suma solicitata. De pilda, cu venituri totale de 4-500 lei, puteti accesa fara probleme un credit rapid nebancar, dar de suma mica. De ajuns insa sa trimiteti copii la scoala cu lucruri noi, sau sa instalati un aer conditionat, de exemplu.

Cine acorda credit rapid nebancar? Orice IFN. Cum se acorda? In general simplu, chiar si 100% online. Merita sa apelati la asemenea credite rapide? Nu putem raspunde, depinde de situatia dumneavoastra. Nimeni nu va ascunde faptul ca aceste imprumuturi costa mult. Cat va costa insa daca nu faceti rost de acei bani? Doar dumneavaostra puteti cunoaste asta. Ce va pot sfatui? Nu va fie jena sa discutati deschis si liber cu reprezentantii IFN-urilor. De puilda, foarte multi dintre consultantii de la cei mai importanti FN sunt fosti clienti ai creditelor rapide ale acestora, deci cunosc foarte foarte bine problemele cu care va puteti confrunta, iar meseria lor este sa va ajute in gasirea celei mai bune solutii.

Si inca ceva: nu ezitati sa va interesati despre cat mai multe oferte, si sa le comparati in liniste. Chiar daca ce va trebuie este un credit rapid, nebancar sau bancar, totusi o zi in plus pentru o analiza mai buna a ofertelor s-ar putea sa va ajute sa economisiti foarte multi bani.