Credite doar cu buletinul prin brokerii de credite

Credite doar cu buletinul, acordari rapide cu ajutorul intermediarilor de credite

Brokerii (intermediarii) de credite actioneaza exact ca si cei imobiliari: lucreaza cu toate institutiile financiare, va analizeaza situatia, prezinta toate alternativele si intocmesc dosarul de credit in locul dumneavoastra. Practic, oricat de multe si de diverse acte ar cere banca sau IFN-ul, tot ce va trebuie pentru a obtine un credit este buletinul de identitate.


Broker-ul de credite este un intermediar care NU actioneaza in calitate de creditor - nu acorda imprumuturi. Brokerul prezinta consumatorilor oferta de creditare de la mai multe institutii financiare si ofera asistenta consumatorilor prin organizarea de activitati pregatitoare privind contractele de credit si intocmirea dosarelor de credit. In schimbul acestei activitati, brokerul este remunerat de catre banca sau IFN, remuneratia fiind egala cu un procent din suma creditului aprobat si transferat in contul debitorului. Brokerii de credite au tot interesul sa aduca institutiei financiare clienti buni platnici fiindca in toate contractele de colaborare comisionul de intermediere are si o componenta de calitate a portofoliului.

Rolul brokerilor de credit este de a ajuta consumatorii sa se informeze si sa ia cea mai buna decizie rapid privind creditul potrivit, in mod responsabil, in functie de propriile nevoi si posibilitati. Ocupandu-se de toate detaliile si alergatura, va ajuta sa obtineti unul din mult comentatele credite rapide doar cu buletinul, fara a avea insa costurile imense cu dobanzile.

Avantajele pe care le ofera un intermediar de credite rapide:

- Cunoaste toate ofertele institutiilor financiare care acorda credite;
- Intocmeste si depune dosarul de credit in numele dumneavoastra;
- De cele mai multe ori, serviciile lor sunt gratuite, deoarece institutia financiara le plateste un comision;
- De multe ori, persoanele care contracteaza un credit prin intermediul brokerilor nu platesc comisionul de analiza dosar, iar alte costuri sunt mai reduse;
- Ocupandu-se de adunarea actelor pentru dumneavoastra, nu va trebuie sa aduceti adeverinta de salariu sau alte acte - le aduna ei. Trebuie sa aveti doar buletinul.

De cele mai multe ori, cei care apeleaza la un broker de credite sunt cei care au incercat deja la mai multe banci, insa creditul nu li s-a aprobat. Din acest punct de vedere, brokerii va pot ajuta in anumite situatii, insa daca spre exemplu, aveti o intarziere de 3 luni la plata creditului, nicio banca nu va poate acorda un imprumut. In acest caz, tot mai raman institutiile financiare nebancare (credite nebancare rapide).

Exista deja in fiecare oras cateva companii care au acest obiect de activitate si ajuta pentru obtinerea de credit rapid doar cu buletinul, care ajuta persoanele foarte ocupate sau cu probleme complicate. In general, ei se adreseaza angajatilor, care nu pot lipsi de la serviciu pentru a isi pregati dosarul de credit, a merge la banca pentru a se interesa, dar si celor cu situatii aparte, care nu reusesc sa gaseasca solutia cea mai potrivita.

Printre cei mai cunoscuti si raspanditi brokeri de credite se numara:

ProCredite - "Credit ultra-rapid! Obtineti pre-aprobarea in doar 15 minute" si "Card de credit de 3 salarii fara comisioane";

ALLIANCE Finance Broker - "Creditele de nevoi personale";

AV Broker Solutions - "Credit nevoi personale cu ipoteca | Credit refinantare| Credit imm si pfa";

Credit Care - "Pentru aceia dintre Dumneavoastra care pe parcursul derularii unor credite ati inregistrat restante la plata ratelor lunare (chiar si in varianta in care acestea au fost rambursate in totalitate), Credit Care va sprijina in gasirea unor solutii de finantare insa doar in cazul in care restantele nu au fost mai mari de 3 luni de zile";

Kiwi Finance - "Dobanda fixa, incepand de la 10,44% la lei. Obtii pana la 60.000 lei. Rate fixe, aprobare rapida".