Previziuni despre creditarea rapida

Anul incepe cum nu se putea mai bine: oferte speciale la banci

Chiar si BCR, cea mai mare banca de la noi, are oferte speciale in sectiunea creditului rapid pentru nevoi personale.

Oricum, mai toate bancile incep anul cu promotii, unele expira in martie, altele in iunie, dar asta conteaza mai putin: oferte vor fi tot timpul. Important este sa stim cum sa alegem intre ele: care este cel mai convenabil credit rapid?


Creditul rapid doar cu buletinul este minunat, dar cu siguranta ceva se ascunde acolo, in afara de costurile foarte mari. cea mai tare oferta dintotdeauna de credit doar cu buletinul am gasit-o la CEC Bank: va dam credit rapid si numai cu buletinul daca puneti garantie un depozit bancar cel putin la fel de mare ca suma imprumutata plus toate costurile ulterioare (dobanda, comisioane etc).

Acum sa nu glumim: totul este adevarat, dar nu este pe atat de nonsens pe cat ar putea parea: exista motive serioase pentru care cineva ar putea face si una ca asta, puteti citi pe urmatorul link un articol detaliator despre acest tip de oferte: Credite bancare - nevoi personale cu asigurare de viata si de somaj

Care sunt celelalte credite super rapide, la care sa avem cu adevarat acces? Pai in primul rand, cel mai tare conteaza ce fel de salariu aveti, si, mai ales, UNDE il primiti. Daca primit salariul direct la o banca (pe card), si asta se intampla de mai multa vreme, cel mai bine este sa mergeti direct acolo pentru a putea primi un imprumut de bani cat se poate de repede. Bancile pe asta se bat cel mai mult in ultima vreme: sa atraga salariile, si cum o pot face cel mai bine? Daca te leaga si cu un credit. Pentru asta iti ofera gratis comision de analiza dosar, iti reduc dobanda cu 0,5 - 1%, iti trateaza dosarul cu prioritate si iti acorda cat se poate de rapid aprobarea creditului.