Credite nebancare rapide

Anul 2014 incepe cam ca cel trecut

Sperante mari ca mai scad dobanzile si la creditele nebancare. Unele IFN-uri pornesc campanii noi, sub denumiri comerciale noi. De ce nu scad dobanzile direct pe produsele vechi, clasice, cunoscute?

Ne-a iesit in fata de curand campania cashexpres.ro. Ne-a mirat la inceput, parea un IFN nou, ceva proaspat. Ceva proaspat este, dar de la un IFN mai vechi, si chiar binecunoscut noua: Garanti Credite de Consum - RALFI IFN S.A.. Este adevarat, acest IFN este mult mai putin cunoscut in comparatie cu una din campaniile (si chiar denumirile lor comerciale): FRFS. Deci Cashexpres este o campanie IFN noua, de la un IFN vechi. Nimic rau in asta.Ce aduce nou fata de mai cunosctul FRFS? In primul rand o gama mult mai vasta de variante de credite rapide. FRFS avea 3: credite de nevoi personale, credite de achizitii si credite auto. Cashexpress are in primul rand doua sectiuni: Credite de nevoi personale si Credite de refinantare. La fiecare din ele se prezinta 3-4 variante, pe care, daca le sumarizam, reies urmatoarele:
a. Creditul rapid Prietenos,
b. Creditul rapid Comod,
c. Creditul rapid Rasfatat,
d. Creditul rapid Generos.

Ce este atat de bun la Cashexpress?

Sigur ai un raspuns in 24 de ore.

Nu te omoara drumurile, reprezentantul RALFI IFN S.A. vine la tine.

Nu e nevoie de avans, si se accepta un co-platitor.

Totul este transpartent: stii mereu in ce stadiu este dosarul tau.

Cat costa? De exemplu, daca luati un imprumut rapid "Prietenos", 25000 lei, pe 5 ani, rata lunara este fixa: 641,38 lei / luna

Deci acesta este costul la un IFN. Cat ar costa acelasi lucru la o banca? Sa zicem.. la cea care se lauda ca are cea mai mica dobanda din Romania la creditele de nevoi personale? Adica.. Banca Transilvania? La acelasi 25000 lei, tot pe 5 ani, rata este de 539,83 lei / luna. Dar la banca se spune ca dobanda este "incepand de la ...". Deci orice fleac iti gasesc in dosar, dobanda poate creste. Nu mai zic cat dureaza.

Daca doriti mai multe detalii legate de Cashexpres, vizitati site-ul acestura: www.cashexpres.ro

Niciun comentariu: