Credite rapide doar cu buletinul Credius

Creditul Aici si acum de la Credius, acordat rapid, doar cu buletinul, in maxim o ora.

Creditele rapide nebancare acordate de catre Credius

IFN in 2014 sunt cele mai avantajoase daca esti foarte grabit: se poate aplica in orice punct de lucru Credius, este de ajuns sa completezi cererea si sa prezinti buletinul (cartea) de identitate, si in maxim o ora ai raspunsul. Daca datele pe care le-ai furnizat sunt corecte, iar suma solicitata nu este exagerat de mare in comparatie cu veniturile tale, mai mult ca sigur imprumutul iti va fi aprobat.

Costurile nu sunt foarte mari - nici nu se compara cu dobanzile practicate in mod obisnuit de catre IFN-urile care acorda in mod traditional imprumuturi doar cu buletinul. In plus, daca ai ceva mai mult timp la dispozitie, si aduci o adeverinta de venit, dobanda ta va fi si mai mica.

 

Mai multe detalii despre cum sa iei un credit rapid fara adeverinta de salariu


Am auzit pentru prima oara de Credius acum vreo doi ani, intamplator, cand cautam sa schimb scaunele din sufragerie, intr-un magazin de profil. Acolo am vazut cat de rapid se trateaza cererile de credit ale acestui IFN. M-am mirat, pentru ca de obicei firmele, la lansare, isi fac foarte multa publicitate, si nu fusese cazul la Credius. Intre timp firma s-a dezvoltat, acum sunt mult mai prezenti, atat in magazine cat mai ales in serviciile pentru persoane - inclusiv imprumuturi rapide specializate pentru pensionari.

Comparand costul unui imprumut luat de la Credius cu produsele de creditare simulare de la alte IFN-uri, descoperim ca nu este deloc exagerat. Exista IFN-uri care au dobanzi mai mici, desigur, in principal cel de la CashExpres. Toc astfel de dobanzi mici au si IFN-urile asociate bancilor (BRD Finance, BT Direct etc). Diferenta este insa data de rapiditatea acordarii creditului, si de numarul foarte mic de acte cerute: Doar Credius acorda credite rapide doar cu buletinul la dobanzi atat de acceptabile, ce se pot compara cu IFN-urile enumerate. Creditele rapide doar cu buletinul au de obicei dobanzi anuale efective ce sar de 1000%.. crescand si pana la 3-4000%.

Daca, de exemplu, apelezi la un credit rapid, doar cu buletinul - fara adeverinta de venit, la Credius - imprumutand 3500 lei pe o perioada de 10 luni, rata lunara va fi de 457.31 lei - total de plata 4573.1 lei - adica 30.66% dobanzi totale. La alta IFN - Viva Credit (IFN-ul care are marca inregistrata pe expresia "creditul pana la salariu"), pentru numai 1000 lei imprumutuati, si pe o perioada de numai o luna (30 zile), veti plati total suma de 1360.00 lei - adica 36%. Dar ganditi-va la diferenta cea mare: la Credius suma e impartita pe 10 luni, la Viva pe o singura luna. Una este sa iei 3500 lei, alta e sa iei doar 1000, si una e sa platesti 457-458 lei lunar rata, alta e sa dai 1360 lei deodata, la doar o luna dupa ce ai luat imprumutul.

Ca o noutate: in caseta de mai jos gasiti formularul direct pentru imprumutul Ferratum:

Niciun comentariu: