Creditul Extra Simplu

Creditul rapid nebancar pe 45 de zile Extra Simplu

Cel mai rapid imprumut de la IFN Extra Finance este creditul nebancar nevoi personale Extra Simplu: 2000 lei, 45 zile scadenta - cel mai lung termen pentru un imprumut fara adeverinta sau garantii pana la salariu; dobanda totala 900 lei pentru toata perioada, fara alte costuri sau comisioane ascunse.


Extra Simplu in 3 pasi: oferta flexibila si rapida de imprumut. Credite nebancare fara garantii, doar cu buletinul - intre 200 si 2000 de lei, in cateva ore, cu doar doua documente: o copie dupa buletin si o copie dupa extrasul de cont. Aprobare imediat, banii virati pe card in aceeasi zi.

Extra Simplu este o solutie rapida de a obtine un credit pana la salariu cu un plus de doua saptamani. Varsta peste 18 ani, card bancar in care primesti pensia sau salariu. Completezi formularul: informatiile generale - copie scanata dupa buletin; informatiile referitoare la veniturile tale si angajator - o copie scanata dupa extrasul de cont; semnezi contractul de credit si iti intra banii in cont, asta este tot !

Creditele urgente IFN 2015 oferite de catre Extra Finance se pot obtine in urmatoarele conditii:

- Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 18 ani;
- Varsta maxima (la ultima rata scadenta): 70 ani;
- Adeverinta de salariu / venit: Da, plus garantii la imprumuturile mari;
- Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp;
- Venit minim acceptat: Se analizeaza de la solicitant la solicitant.

Creditul minim: 200 lei;
Suma maxima ce poate fi imprumutata: 100.000 euro (echivalent in lei - dar daca garantiile acopera 250% din asemenea imprumut);
Perioada minima: 5 zile;
Perioada maxima pentru rambursare: 5 ani. 

Niciun comentariu: