Credius IFN doar cu buletinul

Imprumut rapid nebancar cu sau fara adeverinta de salariu la Credius IFN, dobanda foarte avantajoasa si perioade lungi

Iti trebuie bani pentru cheltuieli - nevoi personale, sau doresti sa achizitionezi bunuri de folosinta indelungata - gasesti toate variantele la Credius: imprumuturi rapide nebancare clasice, cumparaturi in rate direct din magazin, credite doar cu buletinul, precum si cu adeverinta de salariu.


In 2015, in din ce in ce mai multe magazine mari veti gasi insemnele Credius - imprumuturi nebancare rapide cu aprobare in 60 de minute - alegi ce iti doresti sa cumperi, completezi cererea, si intr-o ora pleci cu bunurile acasa. Dar foarte putini oameni stiu ca IFN Credius ofera si credite nebancare rapide clasice, doar cu buletinul sau cu adeverinta de salariu, la alegere (costurile difera, desigur), de la sediul Credius sau mai simplu, prin completarea online a cererii de imprumut.

In ciuda anumitor pareri despre Credius, acest IFN practica dobanzi foarte avantajoase comparativ cu mediul general al institutiilor financiare nebancare - fiind oricum cel mai ieftin IFN care acorda credite doar cu buletinul.

Creditele nebancare prin IFN oferite in 2015 de catre Credius se pot obtine in urmatoarele conditii:

- Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 18 ani;
- Varsta maxima (la ultima rata scadenta): 65 ani;
- Adeverinta de salariu / venit: Fara (in cazul in care furnizati insa adeverinta, dobanda va fi mlt mai mica);
- Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp;
- Venit minim acceptat: 400 lei.

Creditul minim: 400 lei;
Suma maxima ce poate fi imprumutata: 25000 lei;
Perioada minima: 10 luni;
Perioada maxima pentru rambursare: 60 luni. 

Niciun comentariu: