Ferratum IFN fara adeverinta

Credit rapid IFN doar cu buletinul fara adeverinta de venit la Ferratum IFN, acordarea fulger a imprumutului 100% online

Cel mai simplu imprumut nebancar din Romania - la prima accesare completezi formularul apoi primesti banii la CEC, apoi e de ajuns sa trimiti un SMS si gata creditul, deja cu sume din ce in ce mai mari. Doar cu buetinul isneamna ca iti trebuie actul de identitate la ghiseul CEC, sa iti iei banii.


Ferratum, o companie nou aparuta, care promite sa se dezvolte foarte mult in 2015, nici macar nu face publicitate faptului ca da creditele fara acte, doar cu buletinul, fara adeverinta de salariu, fara adeverinta de venit, fara garantii. Pur si siplu isi numeste produsul "creditul fulger" - si are perfecta dreptate. Niciun drum la sediu, nicio vizita a consultantului la tine.

Totul este online. Singura data cand iesi din casa este sa mergi la orice sucursala CEC, unde nu sunt niciodata cozi, cu buletinul, ca sa iti ridici banii imprumutati. Sa nu cadeti insa in ispita: credit doar cu buletinul la Ferratum nu inseamna ca poti primi imprumut daca nu ai absolut niciun fel de venit (salariu, chirii, pensie...)!

Creditele IFN 2015 oferite de catre Ferratum se pot obtine in urmatoarele conditii:

- Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 24 ani;
- Varsta maxima (la ultima rata scadenta): 70 ani;
- Adeverinta de salariu / venit: Nu, este de ajuns buletinul;
- Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp;
- Venit minim acceptat: Se analizeaza de la solicitant la solicitant.

Creditul minim: 250 lei;
Suma maxima ce poate fi imprumutata: 1290 lei;
Perioada minima: 15 zile;
Perioada maxima pentru rambursare: 45 zile. 

Niciun comentariu: