Simplu Credit cu buletinul

Imprumut IFN rapid online de la Simplu Credit IFN, traditie si seriozitate

Varsta peste 21 de ani, o forma de venit, se accepta si vechimea minima. Obtinerea unui imprumut nebancar rapid la Simplu Credit se face cu adeverinta de salariu doar prima oara, apoi totul doar cu buletinul, ca sa iei banii. Ai altceva de trimis doar cand se schimba ceva - buletin nou sau alt job.


Poti primi intra 1000 si 500 lei, pe maxim 33 de zile. Dupa ce trimiti cererea si scanurile pe email (la prima cerere - apoi spuneam ca totul se face doar cu buletinul) incepe procesul de analiza super-rapid raspuns in maxim 2 zile lucratoare. Analiza este flexibila si tine cont de situatia particulara a fiecarui solicitant de imprumut rapid. Daca in urma analizei nu te incadrezi la produsul de creditare selectionat, consultantii Simplu Credit iti pot propune alte solutii - e alegerea ta daca le accepti sau nu.

Daca te-ai calificat pentru un imprumut si ai depus toate actle necesare, vei fi invitat la sediul Simplu Credit IFN pentru semnarea contractului si in aceeasi zi vei primi si banii in contul tau.

Creditele IFN rapide 2015 oferite de catre Simplu Credit se pot obtine in urmatoarele conditii:

- Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 21 ani;
- Varsta maxima (la ultima rata scadenta): 70 ani;
- Adeverinta de salariu / venit: Da, dar e de ajuns fluturas de salariu sau cupon de pensie;
- Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp;
- Venit minim acceptat: Se analizeaza de la solicitant la solicitant.

Creditul minim: 100 lei;
Suma maxima ce poate fi imprumutata: 10000 lei;
Perioada minima: 10 zile;
Perioada maxima pentru rambursare: 36 luni. 

Niciun comentariu: