TeleCredit - imprumut fara acte

Imprumut rapid IFN doar cu buletinul, fara adeverinta de salariu la TeleCredit IFN, cel mai nou IFN din Romania

Cel mai nou IFN din categoria populara a creditelor cu buletinul fara adeverinta de venit, lansat in septembrie anul trecut, acorda credite nebancare pentru cei care nu mai pot apela la banci, nici macar la alte IFN-uri. Viteza cu care puteti primi banii imprumut la TeleCredit este cu adevarat fantastica!


Conditiile la TeleCredit - imprumut nebancar rapid: varsta peste 18 ani, adresa in Romania; un card bancar de salariu sau pensie; numar de telefon valabil la care sa poti fi contactat oricand pentru aprobarea creditului. Cum faci cererea de imprumut: hotarasti suma dorita si data rambursarii, completezi online cererea de imprumut (buletinul extras contului de card le transmiti tot online).

Aprobarea se decide ultra rapid, iar banii iti sunt transferati direct in cont pe card - mergi direct la cumparaturi sau la bancomat.

Cat costa un imprumut rapid la TeleCredit? Cum imprumutul la nevoie se cunoaste - sloganul TeleCredit, si costurile sunt acceptabile - pentru un asemenea tip de credit. Daca iei 5000 de lei pe 30 de zile, dobanda este de 6 lei pe zi. Totalul de plata la sfarsitul perioadei contractate este de 680 lei. In comparatie, la Viva Credit te costa absolut la fel, doar ca acolo varsta minima este de 21 de lei, iar la Simplu Credit costul este de 624.2 lei (599 lei + 25 lei comision acordare credit), doar ca si aici varsta minima este de 21 de lei - si se cere adeverinta de salariu.

Alege un imprumut rapid de la Telecredit cel putin din urmatoarele motive:

- creditori directi - nu brokeri sau alt gen de intermediari
- acordare imprumuturi rapide 100% online
- se aplica foarte usor, evaluare rapida, primesti banii in cel mai scurt timp in contul bancar
- fara comisioane sau costuri ascunse
- transferul banilor se face in aceeasi zi, dupa aprobarea imprumutului si confirmarea ta
- poti primi imprumutul chiar daca ai si alte credite

A intervenit o problema si nu poti plati la termen? Anunta reprezentantii TeleCredit imediat, si vei putea sa platesti doar dobanda, urmand sa ti se refinanteze creditul pana la un nou termen.

Niciun comentariu: