Viva Credit pana la salariu

Credit nebancar rapid doar cu buletinul de la Viva Credit IFN, creditul traditional pana la salariu

Oferta Viva Credt: de la 100 la 1000 de lei, cat ai nevoie imprumut, achiti rata in termen de pana la 35 de zile. Totul se face online, fara hartii. Se accepta si persoane cu istoric de credit negativ (fosti restantieri).

Nebancar, fara garantii, fara giranti, nu este nevoie nici de adeverinta de salariu sau de venit.


Viva Credit a inventat in Romania Creditul pana la Salariu, pentru care are chiar si inregistrarea marcii. Imprumuturile nebancare rapide fara adeverinta, pana la salariu, de la Viva Credit, te pot ajuta sa treci un hop mare, sa rezolvi o problema grava, pentru care ai nevoie de sume relativ mici pe o perioada scurta de timp. De aceea se si numesc credite pana la salariu, pentru ca se dau pe o luna si ce (acel si ceva este pentru ca sa ai cateva zile intre ziua salariului si drumul la plata ratei, ca poate pica in weekend sau de vreo sarbatoare).

Completezi cererea de credit 100% online, primesti aprobarea rapid - banii ii primesti pe card aceeasi zi. La termen rata se ramburseaza automat cu card sau direct debit.

Creditele rapide 2015 oferite de catre Viva Credit se pot obtine in urmatoarele conditii:

- Varsta minima (la semnarea cererii de imprumut): 21 ani;
- Varsta maxima (la ultima rata scadenta): 70 ani;
- Adeverinta de salariu / venit: Nu, este de ajuns buletinul;
- Verificare in Biroul de Credit: Pot solicita un imprumut si cei inscrisi, conditia fiind sa nu aiba abateri repetate, si sa fi achitat toate datoriile intre timp;
- Venit minim acceptat: Se analizeaza de la solicitant la solicitant.

Creditul minim: 100 lei;
Suma maxima ce poate fi imprumutata: 1500 lei;
Perioada minima: 1 zi;
Perioada maxima pentru rambursare: 35 zile. 

Niciun comentariu: